Canvas doeken

Topmateriaal in uw interieur

Vroeger had je een schilderij of poster en dat was het zowat. Ondertussen kan je gelukkig veel meer kanten uit met wanddecoratie voor je interieur. Bij canvaswinkel.nl hebben we een ruim aanbod aan canvas doeken die zeker niet moeten onderdoen voor de kwaliteit van een echt schilderij, in tegendeel!

Al onze canvas doeken zijn perfect afwasbaar en makkelijk te onderhouden. Opspannen is helemaal niet nodig en met een klamme doek maak je in geen tijd onze canvas doeken weer proper. Bij een echt schilderij moet je het niet proberen. En ook op de kwaliteit van de kleuren moet je niet inboeten.

Kleurvast, jarenlang

Onze canvas doeken worden met de laatste technologie geprint en zijn dan ook van perfecte kwaliteit. Alle beelden springen er werkelijk uit en zijn van onberispelijke fotokwaliteit. Bovendien kunnen we een kleurvastheid garanderen van minimaal 80 jaar. Niemand doet beter.

Naast het feit dat onze canvas schilderijen jaren meegaan zijn ze ook nog allemaal perfect afwasbaar en waterbestendig. Onze canvas doeken kunnen dus zelfs een plaatsje in de badkamer krijgen. Onze canvas doeken zijn ook makkelijk te monteren en te verhangen. Je hoeft helemaal geen ervaren klusser te zijn om ze aan de muur te bevestigen.

Laat je creativiteit op hol slaan

We zijn omringd door beelden. Vind je leuke beelden dan kan je deze bij Canvaswinkel.nl ook gelijk laten vereeuwigen op onze canvas doeken. Zo fleur je je muren op met de canvassen die jij wil en kiest. Zo schep je een unieke setting waar je je helemaal in thuis voelt. Moest je toch een gebrek aan inspiratie hebben dan hebben we meer dan 200 foto’s waaruit je kan kiezen. Stuk voor stuk leuke beelden voor op onze canvas doeken. Voor elke huiskamer hebben we de geknipte foto.

Onze canvas doeken zijn in alle mogelijke formaten te bestellen. Er zijn grenzen aan onze mogelijkheden maar met een maximale afmeting van 420 cm x 170 cm kan heel groot gaan. Je canvas schilderij zal zo zeker de aandacht trekken.

Je merkt het met onze canvas doeken kan je je interieur een heel eigen toets geven. Opteer voor interieurdecoratie waar je jarenlang plezier aan hebt. Canvassen scheppen een onmiddellijke meerwaarde in je interieur en elke ruimte komt ervoor in aanmerking.

Van de kinderkamer tot de slaapkamer, voor elke kamer zijn er leuke afbeeldingen te vinden op onze site. Doe inspiratie op, kies en bestel met enkele simpele muisklikken.

Over CanvasWinkel.nl

Canvaswinkel.nl (Dtp Studio Schuurman) werd opgericht in 1994. Als één van de eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van Canvassen.

Lees verder