Canvas schilderijen

Canvas schilderijen zijn een aanwinst voor elk huis. Met canvas schilderijen haal je alle voordelen van kunst in huis zonder de nadelen en dit alles tegen een zeer betaalbaar prijsje en nog helemaal op maat ook. Meer en meer mensen schakelen dan ook over op canvas schilderijen en doeken en we kunnen ze geen ongelijk geven.

De voordelen van canvas schilderijen

Bij de canvaswinkel.nl ben je bovendien zeker van een perfecte drukkwaliteit. De foto’s worden rechtstreeks op het canvas geprint zodat er geen kwaliteitsverlies kan optreden. Bovendien zijn onze canvas doeken ook allemaal waterbestendig, zodat ze in elke ruimte gebruikt kunnen worden.


Je kan dus zorgeloos de kinderen in huis laten ravotten en ook bij een verhuis of het verplaatsten van je canvas schilderijen kunnen ze tegen een stootje. Je hoeft helemaal geen tijd te steken in het onderhoud van je canvas schilderijen en ook het aanspannen behoort tot het verleden. Minimale moeite, maximaal rendement.

Zeker van onze zaak

Bij canvaswinkel.nl zijn we zo overtuigd van onze kwaliteit dat we maar liefst 80 jaar garantie geven op de kleurvastheid van onze canvassen. Niemand doet beter! Onze canvas schilderijen gaan generaties lang mee, maar ben je ze beu dan vervang je ze in een handomdraai.

Keuze te over

Op onze website vind je een zeer uitgebreide galerij aan foto’s. Allerhande taferelen komen aan bod en je vindt er zeker wat naar je smaak. Wil je toch exclusievere afbeeldingen op je canvas schilderijen dan kan je ook je eigen foto’s uploaden en laten drukken op canvas doek. Zo bestel je bij canvaswinkel.nl een uniek stuk dat perfect in je interieur past.

Op maat

Al onze canvas schilderijen bestel je tot op de centimeter nauwkeurig. Je kan ze dus in elke ruimte gebruiken, klein of groot maakt geen verschil. Met een maximale afmeting van 420 cm x 170 cm kan je elke ruimte vullen. Ideaal voor in een grote leefruimte. Onze canvas schilderijen bestel je bovendien heel eenvoudig online. Gewoon de afmetingen ingeven, foto uploaden en klaar. Je ziet ook gelijk wat het schilderij kost, dus je komt niet voor verrassingen te staan.

Bekijk de talrijke voorbeelden op deze site en overtuig jezelf van de kwaliteiten van onze canvas schilderijen. Jarenlang plezier en een verstandige investering voor in je interieur. Duizenden klanten zijn je al voorgegaan.

Over CanvasWinkel.nl

Canvaswinkel.nl (Dtp Studio Schuurman) werd opgericht in 1994. Als één van de eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van Canvassen.

Lees verder