Canvas

Bij canvaswinkel.nl werken we al jaren met canvas, we mogen ons dan ook wel een specialist noemen. Canvas heeft namelijk heel wat voordelen die je tevergeefs zal zoeken bij schilderijen of andere materialen. Daarom gaan we er al jaren mee aan de slag en kunnen we onze klanten een perfecte kwaliteit canvas garanderen.

Canvas van topkwaliteit

Onze canvassen bedrukken we hoogtechnologisch. We kunnen dan ook een uitstekende kwaliteit garanderen. Bij canvaswinkel.nl krijg je niet zomaar een kleurgarantie. Nee, op onze canvas krijg je maar liefst 80 jaar kleurgarantie! Net omdat we kwalitatief werken kunnen we je deze garantie bieden. Al ontelbare klanten hebben naar alle tevredenheid bij ons online een canvas gekocht. We kunnen dan ook op jaren ervaring terugvallen en de beste prijs/kwaliteit aanbieden. Aan dezelfde klant zullen we in principe nooit nog dezelfde canvas kunnen verkopen, maar daar doen we het niet voor. Kwaliteit primeert!

Kleurvastheid met garantie

Een ongekende kleurvastheid is slechts één voordeel van onze canvassen. Alle canvassen zijn ook perfect afwasbaar en vochtbestendig. Je kan ze dus in elke ruimte gebruiken, inclusief de badkamer. Vocht heeft geen kans en de canvas doek zal dan ook niet kromtrekken of uitzetten. Zo geniet je langer van perfecte kwaliteit. Je hebt dus niet de beperkingen die je met een schilderij hebt en je zal je canvas doek nooit moeten laten onderhouden of restaureren. Ook dat scheelt een aardige duit in je zak.

De afbeeldingen die jij kiest

In tegenstelling tot bij een schilderij kies je bij een canvas van canvaswinkel.nl zelf wat je op je doek wil. Je kiest uit meer dan 100 afbeeldingen op de site en met een simpele muisklik heb je week later een perfecte canvas in je huis hangen. We bieden ook de mogelijkheid je eigen foto te uploaden. Zo heb je een unieke canvas met de afbeelding die je nauw aan het hart ligt of perfect bij je interieur past. Even simpel te bestellen als de afbeeldingen die we op stock hebben zitten.

Ook het formaat heb je helemaal zelf in de hand. Al onze canvassen bestel je tot op de centimeter nauwkeurig in kunnen dus overal in je interieur het perfecte plaatsje vinden.

Met een uitgebreide garantie, een ruime waaier aan mogelijkheden en formaten tot 420 cm x 170 cm haal je met een canvas een geweldig item voor je interieur in huis. Een canvas zonder zorgen en spetterende kleuren, binnen de week in je woonkamer, waarom zou je nog langer wachten?

Over CanvasWinkel.nl

Canvaswinkel.nl (Dtp Studio Schuurman) werd opgericht in 1994. Als één van de eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van Canvassen.

Lees verder