Canvas doek

Wel de voor- niet de nadelen

Schilderijen zijn prachtig. Niet voor niets hangen ze bijna in elk interieur, worden er boeken over geschreven en zijn kunstenaars hot. Aan een schilderij zijn echter wel nadelen verbonden. Je kiest niet zelf wat er op het schilderij staat (of je moet een kunstenaar kennen) en na een tijdje beginnen schilderijen te verkleuren. Bovendien is het doek gevoelig en kan het al snel beschadigd geraken.

Niets van dit alles bij een canvas doek. Een canvas doek is niet enkel waterbestendig, je kan er gerust met een klamme doek overgaan. Zo krijgen vervelende vlekken of zelfs scheurtjes geen kans. Canvas schilderijen kunnen dus overal in de woonkamer een plaatsje vinden, maar ook de speelkamer van de kinderen hoeft niet uitgesloten te worden.

Je kiest zelf de foto voor je canvas doek

Een bijkomend pluspunt van een canvas doek is dat je zelf de foto of afbeelding kiest die je er op laat printen. Zo personaliseer je je canvas schilderij en kan je voor elke kamer de ideale foto selecteren. Gedaan met de belemmeringen en verwelkom persoonlijke touch in huis. Unieke beelden om sfeer te scheppen in huis, het wordt mogelijk met een canvas doek.

Kleurenpracht op je canvas doek

Met de nieuwste technologieën in printing hoeft je canvas doek helemaal niet onder te doen voor een schilderij. Er wordt dan ook een garantie gegeven van maar liefst 80 jaar op de kleurvastheid. Zelfs de schilderijen van de grote meesters van de kunst zijn dan al aan restauratie toe. De kleuren op een canvas doek blijven echter sprankelen zonder kwaliteitsverlies. Hoewel de canvas schilderijen niet in waarde zullen stijgen lijkt het ons dan toch alvast een verstandige investering in de uitstraling van je interieur.

Een canvas doek voor elke ruimte

Aangezien je alle kanten uit kan met de foto’s op je canvas schilderij komt elke ruimte in huis in aanmerking. Ook de badkamer is geen taboe meer want alle canvas doeken zijn waterbestendig en trekken niet krom van vocht. Experimenteer met je canvas schilderijen in alle ruimtes en gezien de beperkte investering kan je ook geregeld een nieuw canvas doek bestellen. Zo schep je telkens een nieuwe sfeer of pas je je canvas doek aan, aan de seizoen of de nieuwe interieurspullen die je op de kop hebt getikt.

Van mini tot maxi

Het formaat van onze canvas doeken heb je ook helemaal zelf in de hand. Je kan ze heel eenvoudig online bestellen en worden binnen de week bij je geleverd. Zo hoef je zelfs helemaal de deur niet uit.
Ook de afmetingen van je canvas schilderij kan je simpel ingeven op de website en je ziet dan ook gelijk wat je doek gaat kosten. Nog even de afbeelding mee uploaden die je op je canvas doek wil zien en klaar. Heb je geen leuke foto’s dan is er nog altijd de fotogalerij met een heel aantal leuke foto’s voor op je canvas.

Groot of klein, alle formaten zijn mogelijk. Je kan een foto op canvas doek bestellen tot een formaat voor 420 cm x 170 cm, dat lijkt ons alvast redelijk kamervullend. Maar net zo goed bestel je een veel kleiner canvas doek.

Over CanvasWinkel.nl

Canvaswinkel.nl (Dtp Studio Schuurman) werd opgericht in 1994. Als één van de eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van Canvassen.

Lees verder