Canvas schilderij

Pure kunst een canvas schilderij

Schilderijen zijn pure kunst. Uren tijd zijn er ingestoken door een gepassioneerde kunstenaar. Jammer genoeg zijn schilderijen vaak ook peperduur, verkleuren ze na een tijdje en kunnen ze al eens beschadigd geraken. Niets van dit alles bij een canvas schilderij.

De laatste nieuwe technologie

Bij een canvas schilderij mag er dan geen schilder aan te passen komen, je kan er wel zeer kunstzinnige foto’s en afbeeldingen op laten printen. Een perfecte drukkwaliteit in combinatie met een uitmuntende foto zorgen ervoor dat de kleuren van je canvas schilderij sprankelen. Bovendien doen ze dit niet even maar levenslang. Elk canvas schilderij komt dan ook met een kwaliteitsgarantie van 80 jaar. Over de kwaliteit van je canvas doek hoef je je dus helemaal geen zorgen te maken. Ook het monteren is overigens kinderspel.

Laat je inspiratie werken

Duik maar in je digitale archief voor het selecteren van de perfecte foto voor op je canvas schilderij. De foto op je canvas doek kies je immers helemaal zelf. Dat pittoreske pleintje in Italië of dat eilandje in Griekenland? Alles kan, laat je verbeelding werken en zoek een leuke foto. Toch geen inspiratie of geen talent voor fotografie? Geen enkel probleem, in onze fotogalerij kan je een heel aantal foto’s vinden, waar je ongetwijfeld wel iets naar je smaak kan tussen vinden. Voor elke ruimte zijn er voldoende geschikte afbeeldingen.

Omdat geen enkele ruimte gelijk is

Geen woningen zijn helemaal hetzelfde, of dat zijn toch de uitzonderingen. Ook je foto op canvas dien je te kunnen afstemmen op de ruimtes en/of de stijl van je woning. Alle canvas schilderijen zijn dan ook tot op de centimeter nauwkeurig te bestellen. Zo kan je er overal in je interieur het ideale plaatsje voor vinden. Soms komt het echt wel op centimeters aan!

De afmetingen en de foto voor op je canvas schilderij bezorg je ons gewoon online via canvaswinkel.nl. Hier vind je alle instructie om heel eenvoudig je foto’s te uploaden en de afmetingen in te stellen.

Een canvas schilderij past overal

Onze canvas schilderijen passen overal. Heel wat klanten hebben ons dan ook al hun vertrouwen geschonken en enkele van die reacties hebben we opgelijst op onze website. Kijk gerust wat rond op canvaswinkel.nl en overtuig jezelf van de mogelijkheden van een canvas schilderij. Een goed gekozen canvas doek gaat jaren mee in je interieur en geeft het een heel eigen toets. Waarom zou het niet doen?

Over CanvasWinkel.nl

Canvaswinkel.nl (Dtp Studio Schuurman) werd opgericht in 1994. Als één van de eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van Canvassen.

Lees verder